Aktualitások

Szeptemberi előrendelés

Fűmarket
Szeptemberi előrendelés

Sziasztok!

 

Egyik régi vágyam sikerült részben megvalósítani és nagyon örülök, hogy hozhatok nektek néhány új terméket is előrendelésre a szénák mellé!

 

Sajnos több hónapja nem elérhető a Bajor faforgács alom, amit nagyon sokan szerettetek és folyamatosan érdeklődtetek utána. Ezért szerettem volna helyette hasonlóan jó forgácsot találni. Mivel a Prücsi fapellet alommal jók voltak a tapasztalatotok és mivel fontos szempont volt az is hogy legyen nagy kiszerelésbe is ezért a Prücsi forgácsra esett a választás. Bízom benne, hogy beválik.

Ezen kívül kenderszőnyeg és kutyapelenka is lesz hamarosan.

Sajnos a fapellet ára eléggé felment.

 

Nagyon örülök, hogy már nálunk is elérhető lesz a Versele Laga Complete nyúl és tengerimalac táp két kiszerelésben.

 

A fenti termékekből is előrendelhettek a megszokott módon a szénák mellé. Így már egész takaros csomagot válogathattok össze a bundásoknak.

 

Nagy figyelmet fordítunk arra folyamatosan, hogy termékeink megfeleljenek az állatvédő partnereink ajánlásainak és ez az új termékek kiválasztásánál is fontos szempont volt.

Természetesen a tőlünk megszokott módon az új termékek után is támogatjuk 2%-al az állatvédő partnereinket.

 

A szeptemberi szállításra már tudtok előrendelni egészen jövő csütörtökig.

Fizetési határidő: szeptember 17.

A szállítmány szeptember 30-án várható.

 

Elméletileg már a Heumanderből is friss idei kaszálású fog érkezni.

 

A Samerberger kiegészítő eledelekre 2x extra pont jár.

 

Minden előrendelés mellé ajándékba adunk 5 000 forintot az Online Pénztárcátokba.

 

Szeptember 1-jétől sajnos emelni kellett az árainkon, a szállítási költségen is, viszont szeretném figyelmetekbe ajánlani az Online Pénztárca felhasználási lehetőséget.

Ha már van Online Pénztárcátok, akkor a teljes végösszeget figyelembe veszi a rendszer (a szállítási költséget is) és 10 ezer forintonként 500 Ft-al lehet csökkenteni a rendelés végösszegét. Emellett minden nap kaptok ajándékba kuponokat is a rendelés mellé.

Ha még nincs saját Online Pénztárcátok, akkor a rendelés végén megtudjátok nyitni és azonnal kaptok is bele ajándék kuponokat, amit aztán feltudtuk használni nálunk vagy más Online Pénztárca partnereknél is.

 

Az előrendelhető termékeket itt találjátok

 

Szép napot kíván a Fűmarket - Frissen, Finomat!