Aktualitások

5 éves lett a Fűmarket

Fűmarket
5 éves lett a Fűmarket
Sziasztok!


Nagyon sok minden történt az elmúlt 5 évben és egészen hihetetlen, hogy hova jutottunk el a kezdetektől. Külön öröm, hogy sokatok a kezdetek óta velünk van és rendszeresen vissza tértek hozzánk! ❤️

Menetközben sok új vásárlónk is lett, amit nagyon köszönünk azoknak akik hosszú ideje ismernek minket és még ajánlanak is bennünket ismerőseiknek!

Rengeteget tanultam ez alatt az idő alatt nem csak a szénáról hanem az ehhez kapcsolódó dolgokról is.
Lassan közeledünk a 4 000. megrendeléshez és az 1 000. Facebook oldal kedvelőhöz. Ezek a számok valószínűleg elenyészőek lennének egy klasszikus webshop esetében. Viszont, ha úgy nézzük, hogy ezt gyakorlatikag saját eröből és nem hatalmas befektethető tőkével értük el, akkor azt gondolom, hogy nem állunk rosszul.
Sok kedves, állatszerető isermerősünk is van, akik segítségünkre vannak folyamatosan.

Nagyon örülünk annak is hogy a működésünk kezdetétől támogathatunk állatvédőket is különböző módokon. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy minél szélesebb támogatási rendszerünk legyen. Azért is hogy minél több adományt adhassunk, és azért is hogy nektek is minél jobb élmény legyen az adományozás. Hamarosan egy új támogatási formával is találkozhattok nálunk.

Szóval március 7-én volt 5 éve annak, hogy megérkezett az első szállítmány.
Tavaly többek között bővült a válaszható szállítási módok kínálata. Most már 5 futárszolgálat 10 féle szállítási modjából valaszthattok (csomagautomata, csomagpont, házhozszállítás) emellett előrendelésnél van lehetőség személyes átvételre is. Megismerkedtünk a Heumanderl márka összes termekével és új kiszerelések érkeztek, így már nem csak megszokott 1,85 kilós csomagot kináljuk, hanem 3 új méretet is. Ezenkívűl megjelent egy teljesen új termék, a szénapellet, ami remek nasi vagy kiegészítő eledel.
Tavaly előtt többek között az Almenland bio széna választékunk bővült az 5 kilós kiszereléssel. Új termékcsalád is érkezett hozzánk a Versele Laga márkától, így már tápok és jutalomfalatok is vannak a palettán.
Két évvel ezelőtt megérkezett hozzánk egy új bio kézműves széna, amit a Fűmarketen rendelhettetek meg először itthon. A Samerberger termékek azóta nagyon népszerűek lettek.
Nagyon büszke vagyok arra, hogy olyan prémium termékeket találtok meg nálunk, amiket korábban nem lehetett könnyen beszerezni Magyarországon. Emellett nagy hangsúlyt fektetünk a szénák frissességére is. Ez azt jelenti, hogy nem halmozunk fel hatalmas mennyiséget, hanem havonta friss adagotkat hozunk be. Nem gondoltam volna álmomban sem, hogy ekkora igény lesz a magyar piacon a klasszikus webshopos modelltől eltérő megoldásokra.

A Fűmarket közössége egy Messenger csoportból indult útjára több mint 5 évvel ezelőtt. Mivel hamar kinőttük a Messenger lehetőségeit ezért átköltöztünk egy Facebook csoportba, ami szintén 5 éves lett a napokban. Közben a webshop mellett elindult a Facebook oldalunk is. Az eltelt évek alatt már instagramon, TikTokon és YouTubeon is megtaláltok minket.

Közben volt lehetőségünk támogatni a Nyúlmentés - Bunny Rescue, az Együtt A Kisállatokért Alapítvány, és a Magyar Tengerimalac-védő Közhasznú Egyesület munkáját is rendszeresen a megrendelt termék után. Ezen idő alatt közel 1 850.000 forintnyi pénzbeli adományt gyűjtöttünk össze, illetve voltak tárgyi adományaink is, és sokan ajánljátok fel a pontjsitokat is az alapítványoknak. Tavaly előtt lehetőségünk volt két rendezvényen is részt venni kiállítóként, amelyet a Magyar Tengerimalac-védő Közhasznú Egyesület és az Együtt A Kisállatokért Alapítvány szervezett. Tavaly kétszer is találkozhattatok velünk a Rágcsabazáron.

Két éve csatlakoztunk az Online Pénztárca elfogadó helyek közé is.

Idén pedig újabb márka érkezett hozzánk egyenesen Spanyolországból, ez pedig nem más mint a Cunipic.

Nagy örömmel tölt el minket, hogy immár 5 éves a Fűmarket! Szeretnénk, ha velünk együtt ünnepelnétek, mivel nektek köszönhetjük, hogy eljutottunk ehhez a jeles időponthoz!

Egész márciusban (2024. március 1-31.) ötszörös pontot adunk a vásárlásod után, ami a szállítási- és utánvét díjára is vonatkozik.
További reszletek a Szülihónapról itt vannak

A raktárban minden féle finoság várja, hogy megtöltsék az éhes pocakokat.
Nézzétek meg nálunk hogy áll a szénátok!


Szép estét kíván a Fűmarket - Frissen, Finomat!