Aktualitások

3 évesek lettünk

Fűmarket
3 évesek lettünk

Sziasztok!

 

Ma 3 éve annak, hogy megérkezett az első szállítmány Almenland széna Magyarországra. Az első rendelésünk 125 kiló volt és azóta folyamatosan növekszik az igény.

 

Tavaly is bővült a választék egy új bio kézműves szénával, amit a Fűmarketen rendelhettetek meg először itthon. A Samerberger termékek azóta nagyon népszerűek lettek.

 

Nagyon büszke vagyok arra, hogy olyan prémium terméket találtok meg nálunk, amiket korábban nem nagyon lehetett itthon beszerezni. Emellett nagyon fontos, hogy kiemelt figyelmet fordítunk a szénák frissességére is. Ez azt jelenti, hogy nem halmozunk fel hatalmas mennyiséget, hanem havonta hozzuk az újabb frissen csomagolt adagot.

Álmomba nem gondoltam volna, hogy ekkora igény lesz a magyar piacon a klasszikus webshopos modelltől eltérő megoldásokra.

 

A Fűmarket közössége egy Messenger csoportból indult útjára. Mivel hamar kinőttük a Messenger lehetőségeit ezért átköltöztünk egy Facebook csoportba. Közben a webshop mellett elindult a Facebook oldalunk is.

Közben volt lehetőségünk támogatni rendszeresen az ENYA, az EKA, és MTVKE munkáját is rendszeresen a megrendelt termék után.

 

Az idei évre is van sok tervünk, amiken dolgozunk. Bízom benne, hogy hamarosan írhatok ezekről is bővebben.

 

Szeretnénk megköszönni mindenkinek a segítségét, aki valamilyen formában segített ez idő alatt a kivitelezésben.

 

A Ti folyamatos bizalmatokat is szeretnénk megköszönni és egy kis akcióval szeretnénk kedveskedni Nektek!

A mai naptól 2 napon keresztül (03.07-03.10) minden rendelésre 3x hűségpont jár.

Tehát 100 forintonként az alap 4 pont helyett 12 pontot lehet gyűjteni. Fontos, hogy az extra pontos termékekre is vonatkozik és az összes rendelésre jár függetlenül attól, hogy előrendelés vagy normál megrendelés.

Fűmarket