Aktualitások

Találkozzunk a Rágcsabazáron!

Fűmarket
Találkozzunk a Rágcsabazáron!
Sziasztok!

Elindult az előrendelés. ????
Április 25-ig lehet előrendelni.
Fizetési határidő: április 27
Szállítás május 10-én várható.

- Szuper hír, hogy ismét meghívást kaptunk a Rágcsabazárra, ami május 12 én lesz. Így, ha ott szeretnétek átvenni az elrendeléseteket, akkor arra is van lehetőség.
- Érdemes előrendelni, mert nem tudjuk a teljes választékot kitelepíteni, viszont az előrendelt termékeket mindenképpen visszük magunkkal.
- Vásárlásra is lesz lehetőség, de nem minden termekből tudunk kivinni.
- Minden személyes átvételre előrendelt termék után 2%-os támogatást kap az Együtt a Kisállatokért Alapítvány.
- Ha szeretnétek tárgyi adománnyal támogatni a kiállító alapítványokat, de nem tudtok személyesen eljönni, akkor megrendelésnél ezt az átvételi módot válasszátok és a megjegyzésbe írjátok bele, hogy melyik alapítványt támogatnátok. Mi szívesen eljuttatjuk hozzájuk.
- Már nagyon izgatottak vagyok és készülünk sok finomsággal és mindenféle próbacsomaggal is! ????


A Samerberger szénára is igaz és a többire is, hogy már a tavalyi termés végefelé járunk. Így tapasztalhatjátok, hogy szárazabb, nem olyan élénk a színe, vagy éppen vékonyabb, mint amilyen eddig volt. Ez természetes folyamat, minden évben tapasztalható így tavasszal. Nem azért van, mert rosszabb lenne a széna minősége vagy nem megfelelően volt tárolva. Csupán arról van szó, hogy mivel természetes takarmány és nem gyárban készül ezért tavaszra már megváltozik az állaga. Természetesen mindent megteszünk, hogy a lehetőlegjobbat nyújtsuk a bundásoknak továbbra is!
Kérlek vegyétek ezt figyelembe a rendelésnél!



Szép estét kíván a Fűmarket - Frissen, Finomat!