Hűségprogram

A hűségprogram keretében regisztrált vásárlóinknak minden vásárlás után pontokat írunk jóvá a pontgyűjtő számláján.

Minden elköltött 10 Ft után 1 hűségpont jár. Tehát 100 forintonként 10 pont jár.

1 pont = 1 Ft.

Minimum 1 000 hűségpontot lehet beváltani 5 000 forint feletti rendelési érték felett. Az összegyűjtött pontok 365 napig érvényesek. Ezért érdemes rendszeresen beváltani vagy felajánlani 3 állatvédő partnerünk valamelyikének.

A regisztráció mellé 1 000 pontot írunk jóvá automatikusan.

A hírlevél feliratkozásért további 1 000 pont kerül jóváírásra.

FONTOS!!! A feliratkozást meg kell erősíteni és csak utána íródnak jóvá a pontok. 


A szállítási költségre valamint az utánvét díjára is járnak hűségpontok ugyan úgy mint a termékekre. Ezeket a pontokat minden esetben számlázáskor írjuk jóvá a pontgyüjtő számlán.

Bízunk benne, hogy elégedett velünk és szívesen olvasnánk véleményét Facebook oldalunkon is. Vélemény írásához nyílvánosra kell állítani a bejegyzést, különben nem kapjuk meg.  2 000 pont jóváírásával szeretnénk megköszönni a visszajelzéseket.

A vásárlás után járó hűségpontokat fel is tehet ajánlani az Első Nyúlmentő Alapítványnak, az Együtt a Kisállatokért Alapítványnak, vagy a Magyar Tengerimalac-védő Közhasznú Egyesületnek. A megjegyzésébe lehet feltüntetni, hogy mennyi pontot szeretne felajánlani és melyik szervezetnek és mi jóváírjuk nekik. A felajánlott pontokat ők feltudják használni szénára.