Aktualitások

4 éves a Fűmarket

Fűmarket
4 éves a Fűmarket

Sziasztok!

 

Március 7-én volt 4 éve annak, hogy megérkezett az első szállítmány Almenland széna Magyarországra. Az első rendelésünk 125 kiló volt és azóta folyamatosan növekszik az igény.

 

Tavaly többek között az Almenland bio széna választékunk bővült az 5 kilós kiszereléssel, ami visszazárható csomagolással készül. Ezt a bio szénát fagyasztásos eljárással kezelik csomagolás után, hogy minimalizálják az esetlegesen előforduló rovarok mennyiségét. Ebből a szénából külön kezelik az első és a második kaszálását. Az első kaszálás egy vastagabb szálú változat, a második kaszálású pedig egy jóval puhább vékonyabb fajta széna.

 

Tavaly új termékcsalád is érkezett hozzánk a Versele Laga márkától, így már tápok és jutalomfalatok vannak a palettán. Ezeket a termékeket úgy válogattuk össze, hogy figyelembe vettük állatvédő partnereink javaslatait is így valóban csak a jó minőségű termékeket találjátok meg nálunk.

 

Tavaly előtt egy új bio kézműves széna érkezett hozzánk, amit a Fűmarketen rendelhettetek meg először itthon. A Samerberger termékek azóta nagyon népszerűek lettek.

 

Nagyon büszke vagyok arra, hogy olyan prémium terméket találtok meg nálunk, amiket korábban nem nagyon lehetett itthon beszerezni. Emellett nagyon fontos, hogy kiemelt figyelmet fordítunk a szénák frissességére is. Ez azt jelenti, hogy nem halmozunk fel hatalmas mennyiséget, hanem havonta hozzuk az újabb frissen csomagolt adagot. Álmomba nem gondoltam volna, hogy ekkora igény lesz a magyar piacon a klasszikus webshopos modelltől eltérő megoldásokra.

 

A Fűmarket közössége egy Messenger csoportból indult útjára. Mivel hamar kinőttük a Messenger lehetőségeit ezért átköltöztünk egy Facebook csoportba. Közben a webshop mellett elindult a Facebook oldalunk is. Az eltelt évek alatt már Instagramon, TikTokon és YouTubeon is megtaláltok minket.

 

Közben volt lehetőségünk támogatni az Nyúlmentés - Bunny Rescue, az Együtt A Kisállatokért Alapítvány, és a Magyar Tengerimalac-védő Közhasznú Egyesület munkáját is rendszeresen a megrendelt termék után. Ez idő alatt közel 1 050.000 forint volt a pénzbeli adomány. Ezen felül még volt tárgyi adomány is és sokan ajánljátok fel pontjaitokat is nagy szeretettel az alapítványoknak! Tavaly lehetőségünk volt két rendezvényen is reszt venni kiállítóként amelyet a Magyar Tengerimalac-védő Közhasznú Egyesület és az Együtt A Kisállatokért Alapítvány szervezett.

 

Tavaly csatlakoztunk az Online Pénztárca elfogadó helyek közé is.

 

Az idei évre is van sok tervünk, amiken dolgozunk. Az egyik az volt, hogy bővítjük a választható szállítási módokat így már 7 féle közül választhattok. Bízom benne, hogy hamarosan írhatok még újabb terveinkről, amiket sikerült megvalósítani.

 

Szeretnénk megköszönni mindenkinek a segítségét, aki valamilyen formában segített ez idő alatt a kivitelezésben. Az eltelt idő alatt rengeteget tanultam a szénákról és nagyon örülök, hogy ennek a tudásnak a birtokába kerülhettem. Sose gondoltam volna, hogy ennyi mindent lehet tudni a szénáról úgy általában, és hogy a szénák között is nagyon sok eltérés van.

 

A Ti folyamatos bizalmatokat is szeretnénk megköszönni, és egy kis akcióval szeretnénk kedveskedni Nektek!

Egész márciusban 4x extra pont jár a megrendelések után! Tehát minden elköltött 100 forint után (beleértve a szállítási és utánvét költséget is) 20 pont kerül jóváírásra a számlatokon.

Fontos, hogy az extra pontos termékekre is vonatkozik és az összes rendelésre jár függetlenül attól, hogy előrendelés vagy normál megrendelés.

 

Hamarosan jövök a márciusi előrendeléssel is, addig nézzetek meg nálunk, hogy áll a szénátok!