Aktualitások

Adománygyűjtő termékek

Fűmarket
Adománygyűjtő termékek
Sziasztok!

Néhány napja említettem, hogy hamarosan egy újabb támogatási formával bővül a támogatási rendszerünk. ????

Régi vágyam volt, hogy legyenek adománygyűjtő termékek is a választékban, amivel közvetlenül is lehet támogatni partnereinket.
Hosszas tervezés után végre sikerült kivitelezni egy olyan támogatói terméket, amivel közvetlenül segíthettek a mentett állatok ellátási költségeinek finanszírozásában.
A terméket 3 címletben (300 Ft, 600 Ft, 1000 Ft) találjátok meg a webshopban mind a 3 partnerünkhöz (Nyúlmentés - Bunny Rescue, Együtt A Kisállatokért Alapítvány, Magyar Tengerimalac-védő Közhasznú Egyesület) külön-külön. Szénaadomány nevet kapta és mivel szeretnénk, ha éreznétek a hálalánkat az adományotokért, minden címletnek a felét jóváírjuk automatikusan a pontgyűjtő számlátokon. Amit aztán levásárolhattok, vagy fel is ajánlhattok további adományként.

Ha olyan összeget szeretnétek adományozni. amire nincs címlet, akkor kombinálhatók is a címletek, vagy akár egy címlet többször is a kosarába helyezhető. Sőt, akár több szervezetet is támogathattok egyszerre, ha több fajta adománygyűjtő terméket tesztek a kosárba.
Rendszeresen beszámolunk majd, hogy mennyi összeg gyűlt így össze és arról is, hogy mire fordították a partnereink.

További információkat találtok a termékleírásban.

Remélem olyan örömmel fogtok adományozni mint amilyen öröm volt nekünk ezt a támogatási formát megalkotni! ❤️

Szép esték kíván Fűmarket - Frissen, Finomat! ????