Aktualitások

Januári előrendelés

Fűmarket
Januári előrendelés

Sziasztok! 

 

Mától lehet előrendelni a januári szállításra egészen vasárnapig. 

A szállítmány január 28-án érkezik. 

Fizetési határidő: január 18.

 

Itt vannk az előrendelhető termékek.

 

A legfontosabb változás, hogy a bankkártyás fizetés már nem az eddig megszokott módon működik. A megrendelés végén közvetlenül lehet is indítani a fizetést, nem kell megvárni, amíg küldök linket mint eddig. A fizetési megoldás a Barion-on keresztűl működik. Nagyon jól használható a rendszer, ha kifizettétek a rendelést és utána szeretnétek módosítani rajta akkor sincs semmi gond, megtudjuk oldani az ilyen dolgokat is. 

 

A másik nagyon fontos dolog, hogy a hűségprogram keretében megszerezhető pontokat megdupláztuk. Eddig 100 forintonként 2 pont járt, mostantól viszont 4 pont kerül jóváírásra. Ez egyedülálló a magyar piacon úgy gondolom. A hűségpontokat továbbra is fel lehet ajánlani a 3 szervezetnek.

A hűségpontokról jut eszebe, hogy aki egy éve gyüjti öket, annak célszerű beváltani őket, mert ami 365 napig nincs felhasználva az elveszik. 

 

Azoknak akik már írtak ajánlást a Fűmarket Facebook oldalára januárban jóvá is írtuk az 1000 pontot, amit akár már az előrendelésnél is fel lehet használni. 

Szívesen olvasnánk még sok-sok visszajelzést január végéig. Azok között akik januárban írnak véleményt a Facebook oldaunkra február 2-án este kisorsolunk 3 nyertest. Az első nyertes 1 db 900 g-os Samerberger szénapelletet kap. 

A második nyertes 1 db 900 g-os Samerberger ropogós finomságot, a harmadik szerencsés pedig 1 db 1 kg-os Almenland zabszénát nyer. 

Fontos, hogy nyílvánosra legyen állítva a bejegyzés különben nem kapjuk meg a posztot. 

 

Ha gyorsan van szükségetek szénára, akkor a raktáron lévő termékeket, ha délután 4-ig megrendelitek már másnap kézbesíti is a Gls. 

Fűmarket