Aktualitások

Visszatekintés

Fűmarket
Visszatekintés

Sziasztok!

Némi karbantartás után a webshop újra elérhető! A legfontosabb dolog, hogy a bankkártyás fizetés a megrendelés végén azonnal indítható, nem kell megvárni, hogy küldjem hozzá a fizetési linket. A Simplepay-al sok gond volt az utóbbi időben ezért úgy gondoltam, hogy a Barion rendszerére térünk át. Bízom benne, hogy pozitív tapasztalataink lesznek velük. A másik nagyon fontos dolog, hogy a hűségprogram keretében megszerezhető pontokat megdupláztuk. Eddig 100 forintonként 2 pont járt, mostantól viszont 4 pont kerül jóváírásra. Ez egyedülálló a magyar piacon úgy gondolom. A hűségpontokat továbbra is fel lehet ajánlani a 3 szervezetnek. Ezenkívül a Samerberger réti széna próbacsomag ára teljes egészében jóváírásra kerül. A limitált kiadású Nyári gyógynövényes fűpárna vásárlása után egész januárban 500 pontot írunk jóvá. Tavaly nagy sikere volt azoknak a termékeknek, amik után 5x vagy 10x extra pontokat lehetett kapni, így idén is tervezünk ilyen akciókat.

Ami még biztosan marad idén is az az extra gyors Gls kiszállítás. Ez azt jelenti, hogy délután 4 óráig megrendelt és kifizetett raktáron lévő termék másnapra meg is érkeznek.

Picit visszatekintettem az elmúlt évekre és eszembe jutott, hogy mennyi minden történt azóta mióta megérkezett az első Almenland széna szállítmány. Akkoriban még nem is sejtettem, hogy abból a kb 1,5 raklapnyi mennyiségből idővel egy webshop fogja kinőni magát és olyan problémák is felmerülhetnek, hogy egyszerűen nem terem széna, mert aszály van hónapokig.

Nagyon sok munka és küzdelem jutott 2021-re is. Olyan dolgok is felmerültek, amire álmomban se gondoltam volna főleg nem egy partnertől. Mindegy is, rengeteget tanultam tavaly is a szénákkal kapcsolatban a ti visszajelzéseitek is sokat segítettek ebben. Még mindig azt érzem, hogy van hová fejlődni. Pedig 2 éve azt gondoltam, hogy már elég sok mindent tudok, nem tudnak már meglepni. Azóta rájöttem, hogy a szénákról mindig lehet újat tanulni. Egészen lenyűgöző, hogy órákon keresztül lehet beszélni a különböző szénákról és még akkor se mondtunk el róluk mindent. Nagyon örülök ennek a tapasztalatnak, aminek a birtokába kerültem ez alatt az idő alatt, mert így jobban ki tudom szolgálni az egyedi igényeket is. Idénre is készülök sok újdonsággal nektek!

Nagy öröm számomra az is, hogy idén tudtuk bővíteni a havonta támogatott állatvédő szervezetek körét is! A Nyúlmentés volt az első akiket 3 éve támogatunk a megrendelt szénák után havonta. 2 évvel ezelőtt amikor bővült a rendelhető szénák köre az Együtt a kisállatokért alapítványt is betudtuk vonni a támogatási rendszerbe. Tavaly pedig nagyjából a Samerberger széna első megérkezésével párhuzamosan betudtuk vonni a Tengerimalac-védő egyesületet is. Idén remélem, hogy nagyobb mértékben tudjuk anyagilag támogatni őket is.

Kicsit számolgattam, hogy mennyi támogatást is tudtunk nyújtani eddig a 3 év alatt. Nem gondoltam volna, hogy ilyen szép összeg jön össze.

2019-ben a Nyúlmentést 63 700 Ft-al,

2020-ban 162 000 Ft-al és

2021-ben 182 200 Ft-al támogattuk.

Összesen a 3 év alatt 407 900 Ft volt.

 

Az Együtt a kisállatokért alapítványt 2020-ban 49 000 Ft-al és

2021-ben 113 900 Ft-al támogattuk.

Összesen a 2 év alatt 162 900 Ft volt.

 

Végül, de nem utolsó sorban a Tengerimalac-védő egyesületet tavaly 15 500 Ft-al támogattuk.

Az összes eddigi adomány 586 300 Ft.

Ez tulajdonképpen csepp a tengerben ahhoz képest, hogy mennyi állatka szorul segítségre sajnos. De azért nagyon örülök, hogy volt lehetőségem a ti segítségetekkel legalább ennyivel támogatni a munkájukat.

Végezetül szeretném azoknak is megköszönni a segítségét, munkáját akikre 3 éve számíthatok folyamatosan azért, hogy működhessen a Fűmarket!

A januári előrendelés részleteivel hamarosan jelentkezem. Addig is tudtok raktárról rendelni, szinte mindenből van bőven. Itt találjátok a termékeket: Fűmarket

 

Nyuszizós szép napot!

Klári