Aktualitások

Márciusi széna előrendelés

Fűmarket
Márciusi széna előrendelés

Sziasztok!

 

Márciusi előrendelés és egy új átvételi mód is az előrendelésekre!

 

A márciusi szállítás most egy kicsivel később érkezik mint a hónap vége. Április 6-án várható. Pont Nagypéntek előtti napon.

Már előrendelhettek erre a szállításra egészen jövő keddig (március 21.).

Fizetési határidő: március 23.

 

Mivel pont az ünnep előtt érkezik meg a szállítmány és csak következő kedden tudjuk leghamarabb feladni a csomagokat ezért arra gondoltunk, hogy megpróbálunk biztosítani személyes átvételi lehetőséget a hosszú hétvégén, hogy ne maradjatok ellátmány nélkül az ünnep alatt sem.

Hosszas megoldás keresés után nagy örömmel szeretném tudatni veletek, hogy ha minden jól megy akkor az előrendelésre már tudunk biztosítani személyes átvételt bizonyos keretek között!

 

Fontos információk a személyes átvétellel kapcsolatban.

Kérlek, figyelmesen olvassátok el!!!

 

- Személyes átvételre a 20. kerületben a Tátra tér közelében lesz lehetőség, a pontos címet e-mailben küldjük el később.

- Ingyenes parkolásra van lehetőség az utcán és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető az átvételi pont.

- Személyes átvételt kizárólag az előrendelt termékekre tudunk biztosítani a széna érkezését követő egy hétig, meghatározott időpontokban.

- A termékek hosszabb tárolásra nincs lehetőség jelenleg.

- A széna érkezését követően >> közzéteszünk több időpontot <<, amikor a termékek átvehetőek.

- Az egy hét elteltével az át nem vett rendelések csomagolásra kerülnek és Gls futárszolgálattal elküldjük a megrendelőnek. A szállítási költség a vevőt terheli.

 

A raktáron levő termékeket egyelőre még csomagküldéssel tudjuk csak eljuttatni hozzátok, de hosszú távon az a cél, hogy személyes átvétel is legyen folyamatosan.

 

Ha kiszállítással kéritek az előrendelt termékeket, akkor az eddig megszokott módon Gls-sel és Foxposttal tudjuk küldeni a csomagokat. Kérlek, ebben az esetben vegyetek figyelembe, hogy az ünnep miatt nem biztos, hogy kedden eltudjuk indítani az összes csomagot. Természetesen az a célunk, hogy a lehető leghamarabb célba érjen az összes csomag.

 

Szinte az összes termékünket előrendelhetitek a szénák mellett, így ha szemfülesek vagytok, akkor sok mindent be tudtok szerezni a bundásoknak egy füst alatt és megisszátok a szállítási költséget is!

 

Ezen felül egész márciusban tart a születésnapi akcióink, ami inkább szülihónap, amelynek keretén belül a teljes megrendelésre (szállítási költség és utánvét is beleszámít) NÉGYSZERES hűségpontot írunk jóvá! Az akció 2023. március 31. érvényes.

 

Aki már adott le rendelést ebben a hónapban az már meg is kapta a számlájára az extra pontokat, amit akár már fel is használhat, ha most előrendel és akkor újra bezsebelhet négyszeres extra pontot.

 

Ha Samerberger szénából van valamilyen speciális igény, hogy vastagra vagy vékonyra lenne szükség, akkor azt a megrendelés megjegyzés rovatában tüntessétek fel és kérlek ebben az esetben a Gls-es kiszállítást válaszátok vagy a személyes átvételt. A lehetőségekhez mérten igyekszünk oda figyelni az ilyen igényekre is.

 

Néhány Versele Laga termékünk esetében egy picit tudtunk faragni az előrendeléses árából.

 

Sajnos viszont áprilistól számítani kell rá, hogy nálunk is várható áremelés, mert sorra kapjuk az értesítőket a partnerektől, hogy mennyit fognak emelni áprilistól az áriákon.

 

Viszont még be tudtok tárzani az előrendeléssel egy kicsit és a szállítási költséget is megtudjatok úszni.

 

Nézzetek be hozzánk, hogy jól álljon a szénátok!

 

Itt találjatok az előrendelhető termékek széles választékát

 

 Nyuszizós szép napot kíván nektek a Fűmarket - Frissen, Finomat!