Szénaadomány a Nyúlmentésnek 600 Ft értékben
Szénaadomány a Nyúlmentésnek 600 Ft értékben
600 Ft
ÚJ

Szénaadomány a Nyúlmentésnek 600 Ft értékben

Ezzel a virtuális támogatói termékkel segíthetsz a mentett nyuszik élelmezésének biztosításában. Biztos lehetsz abban, hogy adományod eljut a célba, mivel a mentett nyuszik is nagy rajongói a szénáinknak. A te segítségeddel még több friss és minőségi szénát fogyaszhatnak!

 

Az adománygyűjtő termék megvásárlásával nem küldünk semmilyen fizikai terméket a csomagban. Ez csak egy szimbolikus termék, ami az adománygyűjtést segíti.

 

Az adományozás menete:

A kiválasztott termékekkel együtt tedd ezt a terméket is a kosaradba a megszokott módon.

Ha olyan összeget szeretnél adományozni. amire nem találsz címletet, akkor kombinálhatod is a címleteket, vagy akár egy címletet többször is a kosaradba tehetsz.

Sőt, akár több szervezetet is támogathatsz egyszerre, ha több fajta adománygyűjtő terméket teszel a kosaradba.

Ha csak adományozni szeretnél egyéb terméket nem vasárolnál, akkor azt is megteheted. Ehhez létrehoztunk egy külön ingyenes szállítási módot, amivel nem terhel semmilyen plusz szállítási költség.

 

Kis összegű adomány is nagy segítség lehet, mivel sok kicsi sokra megy!

 

Mivel tudjuk, hogy milyen jó érzés adakozni és nagyon hálásak vagyunk neked a támogatásért, ezért minden adománygyűjtő termék megvásárlása után az 50%-át jóváírjuk neked a pontgyűjtő számládon, amit aztán a megszokott módon felhasználhatsz a következő rendelésednél vagy akár fel is ajnálhatod valamelyik szervezetnek további támogatásként. Ha szeretnéd felajánlani, akkor kérjük, hogy a megrendelés megjegyzésében tüntetsd fel, hogy kit szeretnél támogatni.

 

Természetesen közvetlenül is segítheted az Első Nyúlmentő Alapítvány munkáját, ha a bankszámlájukra utalsz bármekkora összeget.

Számlaszámuk: 10101205-72454900-01004004

Közlemény: adomány

 

További információkat a facebook- vagy a weboldalukon találsz.

Extra pontok
300 extra pont jár a termék vásárlása után (regisztráció szükséges).
Vásárlásoddal támogatod
az Első Nyúlmnető Alapítványt
Raktáron
600 Ft
A vásárlás után járó pontok: 300 Ft
Adatok
Cikkszám
enya600
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek