Szénaadomány a Tengerimalac mentésnek 300 Ft értékben
Szénaadomány a Tengerimalac mentésnek 300 Ft értékben
300 Ft
ÚJ

Szénaadomány a Tengerimalac mentésnek 300 Ft értékben

Ezzel a virtuális támogatói termékkel segíthetsz a mentett tengerimalacok élelmezésének biztosításában. Biztos lehetsz abban, hogy adományod eljut a célba, mivel a mentett malackák is nagy rajongói a szénáinknak. A te segítségeddel még több friss és minőségi szénát fogyaszhatnak!

 

Az adománygyűjtő termék megvásárlásával nem küldünk semmilyen fizikai terméket a csomagban. Ez csak egy szimbolikus termék, ami az adománygyűjtést segíti.

 

Az adományozás menete:

A kiválasztott termékekkel együtt tedd ezt a terméket is a kosaradba a megszokott módon.

Ha olyan összeget szeretnél adományozni, amire nem találsz címletet, akkor kombinálhatod is a címleteket vagy akár egy címletet többször is a kosaradba tehetsz.

Sőt, akár több szervezetet is támogathatsz egyszerre, ha több fajta adománygyűjtő terméket teszel a kosaradba.

Ha csak adományozni szeretnél egyéb terméket nem vasárolnál, akkor azt is megteheted. Ehhez létrehoztunk egy külön ingyenes szállítási módot, amivel nem terhel semmilyen plusz szállítási költség.

 

Kis összegű adomány is nagy segítség lehet, mivel sok kicsi sokra megy!

 

Mivel tudjuk, hogy milyen jó érzés adakozni és nagyon hálásak vagyunk neked a támogatásért, ezért minden adománygyűjtő termék megvásárlása után az 50%-át jóváírjuk neked a pontgyűjtő számládon, amit aztán a megszokott módon felhasználhatsz a következő rendelésednél vagy akár fel is ajnálhatod valamelyik szerevezetnek további támogatásként. Ha szeretnéd felajánlani, akkor kérjük, hogy a megrendelés megjegyzésében tüntetsd fel, hogy kit szeretnél támogatni.

 

Természetesen közvetlenül is segítheted a Magyar Tengerimalac-védő Közhasznú Egyesület munkáját, ha a bankszámlájukra utalsz bármekkora összeget.

Számlaszám: 16200223-10033702-00000000

Közlemény: adomány

 

További információkat a facebook- vagy a weboldalukon találsz.

Extra pontok
150 extra pont jár a termék vásárlása után (regisztráció szükséges).
Vásárlásoddal támogatod
a Magyar Tengerimalac-védő Közhasznú Egyesületet
Raktáron
300 Ft
A vásárlás után járó pontok: 150 Ft
Adatok
Cikkszám
mtvke300
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek